Monday, May 27, 2013

Kesedihan ini disebabkan oleh FACEBOOK.

Kak Joy ada sorang kawan yang kak Joy add kat facebook..kawan ni kak Joy kenal dah lama gile..Dari sekolah lagi...Dah berbelas tahun okeyh....
Semalam kak Joy perasan dia up status nak delet a few of her frens dalam facebook dengan alasan

- Add dah lama, tak penah komen
- Nick name mengarut, profile pic pun mengarut
- Tak kenal sape..

Pastu dia tulis lagi, sape yang nak kekal dalam frenlist dia, mesti pm dia dan bgtau sebab sebabnya ngape nak terus berada dalam frendlist dia (Lahanat, diva sangat kau kan?)..

Kak Joy pun tak amik pusing la kan sebab kak Joy pikir dia memang ingat kak Joy, lagipun kak Joy bole dikatakan kawan lama dia, dan kak Joy punya FB pakai nick nama yang dekat dekat ngan nama sebenar..

Tapi yang menjadi amarah kak Joy pagi tadi, bila kak Joy search nama dia, tetiba jadi unfren dah...eh siot betol Kak Joy ni nak bagi jemputan kenduri weeken ni kat rumah Mak kak Joy...

Berlagak kau kannnnnnnnnnnnnn!!!!!

Kalu ko artis tetiba nak delet nak tambah fren dari golongan wartawan or pengarah or penerbit, ok la lagi..
Tapi ni Non Ado ok!!

siot..!!!

2 comments:

Kak Lia said...

jgn unpren aku ya... :p

Irfa said...

ada gak fren yg add semata2 nak jual barang dia.huhu