Sunday, May 12, 2013

Happy Mother's Day


Last weeken, sabtu lah, Joy balik kampung. Berjumpa dengan mak Joy dengan J (my husband). 

For Mother's Day celebration tahun ni, Joy hadiahkan mak Joy jam tangan Pearl..tapi Joy lupa nak snap pic..Cantik sangat, semoga mak happy dengan hadiah itu.

Kebetulan tak bole nak celebrate sangat sebab hari yang sama ada kematian di sebelah saudara mak.
Bila berada di sisi mak ni sangat sangat rasa tenang kan? Berada di sisi mak, sangat tenang, rasa ilang semua masalah dipejabat, masalah dengan kawan kawan semua ilang..
Berbeza kan bila berada di sisi suami kan? asyik rasa nak main je..hahahah

Ok lah..Happy Mother's Day and to all mothers out there.



I Love You, Mok

No comments: