Monday, May 13, 2013

Happy Mother's Day To Me


Semalam, radio asik la sebut sebut Selamat Hari Ibu la, apa selebrasi yang pendengar buat untuk ibu mereka walhal satu habuk pun tarak Jack wish me..

Ada satu pendengar lelaki menalifon radio and wishing his wife over the national radio, masa tu Joy dalam kereta menuju ke kedai makan...

Selepas lelaki tu letak telefon, Joy pun berpaling kepada hubby

"untung kan isteri dia..husband dia wish tru national radio lagi kan, Sayang?"

As usual, laki Joy goes

"ellehhhhhhh"..................................

Lepas tu Joy diam je la..sebab Joy tau, hubby Joy hanya akan wish on birthday and anniversary saje...
Later, kitaorang pegi makan. Joy pun takde dah bising bising..Orang tak sudi takkan kita nak sebuk kan?

Bangun pagi tadi, sebelum hubby pegi kerja, he did kissed me, then he said,

"selamat Hari Ibu, baby..thank you for being a great mom untuk anak i..."

katanya lagi, "sorry, tak wish sebab ustat tak kasi celebrate..katanya kita sambut hari mother church..."

Joy terus tempelak, "Ustaz mana ?? Ustaz Facebook ka?"

Then he smiled...

hihi

No comments: