Monday, May 20, 2013

Bergurau pun batas batas hokeyh...??

Ini kisah laki bini..biasanya korang baca blog, mesti kisah gelpren ngan boipren kan? pasti meluat...
Tapi kali ni kisah laki bini, yang ni DOUBLE MELUAT lah...bole la caruts , "macam dia sorang ada laki"...
Tapi, ada aku kesah? hahahha

Bangun pagi tadi, Kak Joy sedikit lemau..Sebelah peha kak Joy macam sengal yang amat...Tapi kak Joy takde la amik dulik..lantak la..baiklah kiranya kak Joy mandi cecepat lepas tu cecepat masuk opis..Ye dak?
Sampainya opis, dah rutin mesti sms sang suami, dan kak Joy bgtau dia yang Kak Joy sengal sakit kaki..
Dan dia pun kata, dia sakit badan, sengal badan...Oh apakah? jadi kitaorang pun wat tatau jugak..

Biasa, lunch hour Kak Joy balik rumah..Makan, cekedaut skit skit apa yang bibik kat rumah buat..lepas tu baru la masuk opis semula..nak jadikan cerita, masa Kak Joy da abis bagitau apa menu nak makan, bibik bgtau

"nanti malam bawak bibik ke klinik ya..badan bibik sakit sakit bangun pagi tadi"

so, kak Joy said, ok je la kan. Jadi urusan nak membawak orang ke rumah sakit ni, kak Joy sms kepada bapaknya Suami kak Joy..

Dan macam biasa, suami Kak Joy call la...

"apsal pelik la ye hari ni kita tetiga semua sakit badan?"

Kak Joy pun diam je la..dah nak sakit badan nak wat camne

"tah tah ada SAKA kat rumah kita kan?? saka tu gigit peha you kan?"

lahanatttt..ini yang aku marah ni..dah tau aku penakut lagi ada hati nak usik usik..

Aku tak suke la gurauan camni..


1 comment:

Amin A. R said...

hihihi....saka main gigit2 ker
? bukan ke saka tu "melindungi" :p